Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DISSABTE NIT

20:30 BARCELONAUTES
21:30 TIERRA DE SUEÑOS
22:30 EL MUNDO DE LAS ENERGIAS
23:30 CANAL ESPIRITUAL DE NUBE DE MARIA
00:00 EROS 25

TDT Barcelončs 48 UHF
TDT Anoia 37 UHF
 
Inici Programes 25Tv Anuncia't Notícies On som
¿Qué es el Barcelonès? Un diccionari diria que es tracta de la comarca més destacada de Catalunya amb uns 3 milions d'habitants, formada per les poblacions de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs. Però si passegem pels carrers, mercats, parcs i places, centres comercials o platges d'aquestes ciutats ens adonem que el Barcelonès és, bàsicament, VIDA.

25Tv és la televisió privada d'aquesta comarca tan plena d'energia, on hi ha cabuda pels negocis, les compres o els serveis i també per la convivència, la cultura, l'oci, el temps de lleure i, en general, per tot tipus d'experiències.

BARCELONAUTES recull tota aquesta vitalitat que es respira al Barcelonès i l'apropa a l'espectador a peu de carrer. BARCELONAUTES  és l'aparador que reflexa tot l'entusiasme i dinamisme de la seva gent. I és també el magazine que descobreix als seus habitants totes les possibilitats que tenen al seu abast. Si hi ha un racó amagat, una proposta interessant, una oferta que calgui aprofitar – sigui del tipus que sigui - allà hi som presents.

El pots veure:
Dilluns a diumenge, 06:30, 14:30 i 20:30
Alicia G. Escribano
Email
Web
25 tv - Gibson Time S.L.U. - Tots els drets reservats